GROHE EXPERIENCE TOUR

BESØK OSS PÅ TURNÉEN
SE HVORDAN GROHE FORMER FREMTIDENS BRUK AV VANN

Våre fire skreddersydde GROHE trailere startet sin turné i mars 2017, og har siden kjørt jordens omkrets mer enn 9 ganger og besøkt mer enn 45 land. Hver trailer har kjørt det lille ekstra for å gi en god opplevelse til kunder våre, helt fra Sentral-Europas vestlige ende i Portugal helt til verdens største land uten kystlinje, Kasakhstan. Vi har møtt professjonelle partnere og andre entusiaster på hvert eneste stopp, villige til å lære mer om GROHEs sortiment og oppleve våre produkter i virkeligheten.

Det som ved første øyekast kan fremstå som en helt vanlig semitrailer på veien, blir raskt gjort om til et eksklusivt, moderne og mobilt showroom: Trailerene våre er fulle av innovative produkter som du kan ta på og teste selv. Lær mer om GROHEs teknologier og se smarte løsninger for hjemmet ditt.

Bilder fra turnéen

Se innsiden av GROHE-traileren

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring