Fortrolig

Under besøket på våre hjemmesider, lagres ikke personlige detaljer slik som navn, firma, telefonnr., faxnr. eller og e-mail adresse, med mindre du frivillig gir oss disse data (f.eks. når du fyller ut kontakt-detaljer).

Opplyser du dine personlige detaljer så brukes disse for den tekniske administrasjonen av vår hjemmeside og for å besvare din forespørsel. Utover det kan vi bruke dine personlige opplysninger til markedsundersøkelser. Dine personlige detaljer vil ikke bli solgt eller videreformidlet til en tredje part.

Du kan motta informasjon om de personlige opplysningene vi har registrert på deg. Hvis du ikke lenger ønsker at dine personlige opplysninger skal benyttes av oss , eller du ønsker å endre eller slette de, ta da kontakt med oss på grohe@grohe.no. Kontakt oss hvis du har spørsmål om vår fortrolighetspolitikk eller til vår hjemmeside generelt.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring