Om GROHE

Organisasjonen

GROHE er en av verdens ledende leverandører av komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer, og en global merkevare med over 6.000 ansatte og et hovedkontor i Tyskland med 2.400 ansatte.

Som en internasjonal merkevare forplikter GROHE seg til sine merkeverdier; teknologi, kvalitet, design og bærekraft. Alle disse illustrerer GROHEs løfte om å skape eksepsjonelle opplevelser og levere “Pure Freude en Wasser”.

Med innovasjons-, teknologi- og designaktiviteter forankret i Tyskland, bærer GROHEs produkter kvalitetsmerket “Made in Germany” hvilket styrker kundenes tillit til merkevaren. I løpet av de siste ti årene alene har GROHE vunnet mer enn 300 design- og innovasjonspriser samt flere topprangeringer i Tysklands ‘Sustainability Award. GROHE ble også kåret blant de topp 50 bedriftene som er med på å «forandre verden» i det annerkjente Fortune®-magasinet.

GROHE har vært en del av LIXIL Group Corporation siden 2014. LIXIL produserer innovative sanitær- og byggevareprodukter som løser ekte hverdagsproblemer og sørger for at alle kan få et bedre hjem, uansett hvor de bor.

Omsetning 2014: EUR 1,2 billion (+7%)

EBITDA 2014: EUR 235 millioner (+5%)

Antall medarbeidere: 6.000

Tilgjengelighet: i mer enn 130 land

GROHE Group har tre ulike fabrikker plassert i Tyskland og de resterende i andre markeder som i Portugal, Thailand og Sør-Afrika.

Våre merkeverdier

Kvalitet, teknologi, deisgn og bærekraft. Fire merkeverdier som illustrerer vår forpliktelse til å skape eksepsjonelle opplevelser. Vi setter våre standarder ekstremt høyt for å sikre at hver gang du slår på en GROHE kran eller går inn i en GROHE dusj, så du kan føle forskjellen.

GROHE Headquarter in Düsseldorf

GROHE Group hjemmesiden

Besøk GROHE Group sin hjemmeside for fakta og tall om selskapet, samt informasjon rundt investorer, presse, leverandører og International Project Planner.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring