Om GROHE

Organisasjonen

Grohe AG er en verdensledende produsent og leverandør av sanitærutstyr, og en global merkevare, dedikert til å levere innovative produkter til markedet.

I flere år har vi hos GROHE vært dedikert til våre merkeverdier; teknologi, kvalitet, design og bærekraft. Disse illustrerer våre forpliktelser til å skape fantastiske opplevelser og til å levere "Pure Freude en Wasser". Med produksjons-, innovasjons- og designfasiliteter plassert i Tyskland, kan vi være stolte av "Made in Germany"-kvalitetsstempelet. Alle våre fabrikker tar i bruk en høy presisjonsteknikk i produksjonen for å sikre at den konsekvent høye standarden til GROHE overholdes. Det er derfor vi hos GROHE kan forsikre deg om at våre produkter lever opp til de mest kompromisløse krav i form av håndverk og funksjonalitet.

Over de siste 10 årene har vår suksess blitt bekreftet med mer enn 240 design- og innovasjonspriser, samt CSR-prisen for den mest bærekraftige virksomheten med 1000+ medarbeidere i 2017 gitt av tysklands regjering. Utallige eksklusive prosjekter i hele verden har GROHE produkter installert, hvilket bekrefter at GROHE også er arkitektenes og designerenes foretrukkede valg.

I 2014 ble GROHE en del av LIXIL Group Corporation, som er et børsnotert selskap på børsen i Tokyo. LIXIL er en global markedsleder innenfor santitetsprodukter, og er Japans ledende leverandør av byggematerialer.

Omsetning 2014: EUR 1,2 billion (+7%)

EBITDA 2014: EUR 235 millioner (+5%)

Antall medarbeidere: 6.000

Tilgjengelighet: i mer enn 130 land

GROHE Group har tre ulike fabrikker plassert i Tyskland og de resterende i andre markeder som i Portugal, Thailand og Sør-Afrika.

Våre merkeverdier

Kvalitet, teknologi, deisgn og bærekraft. Fire merkeverdier som illustrerer vår forpliktelse til å skape eksepsjonelle opplevelser. Vi setter våre standarder ekstremt høyt for å sikre at hver gang du slår på en GROHE kran eller går inn i en GROHE dusj, så du kan føle forskjellen.

GROHE Headquarter in Düsseldorf

GROHE Group hjemmesiden

Besøk GROHE Group sin hjemmeside for fakta og tall om selskapet, samt informasjon rundt investorer, presse, leverandører og International Project Planner.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring