Eurocube

Eurocube

Med en skarp, lineær silhuett.

Skill deg ut med GROHEs kubistiske mesterverk. Eurocubes kraftige linjer og solide, arkitektoniske form passer perfekt i moderne kjøkken hvor design står i fokus. Dette er kranen for deg som både er stilbevisst og tar matlagingen på alvor – fra hendelens utskjærte detaljer til de nye, profesjonelle funksjonene.

Eurocube er tilgjengelig i to utgaver. Velg en modell med roterende tut eller det nye, semiprofesjonelle blandebatteriet med uttrekkbar dobbeldusj. Hodet er montert på en fjærslange med 360˚ bevegelse og veksler enkelt mellom to dusjalternativer slik at du får best mulig fleksibilitet og høy ytelse.

Showroom og installatører
Kjøkkenbrosjyre

Kjøkkenbrosjyre

Se vår imponerende kjøkkenportefolie

KJØKKEN

Ettgrepskjøkkenbatteri
Eurocube
Ettgrepskjøkkenbatteri
31255000
NOK 4 666,00 Veiledende pris inkl. moms
Ettgrepskjøkkenbatteri
Eurocube
Ettgrepskjøkkenbatteri
31255DC0
NOK 6 065,00 Veiledende pris inkl. moms

100% kvadratisk og 100% funksjonalitet

Alt fra den kvadratiske utformingen til de nye profesjonelle funksjonene sørger for at dette er en kran for både de som er stilbevisste og de som er lidenskapelige når det gjelder matlaging. Selve tuten er montert på en fjærslange med 360˚ bevegelse. Skift enkelt mellom to sprayalternativer for best mulig fleksibilitet og ytelse.

Ekte firkantet design

Eurocube er tilgjengelig i to versjoner.

Velg mellom en modell med svingbar tut og den nye semiprofesjonelle kranen med uttrekkbar dobbelspray. Selve tuten er montert på en fjærslange med 360˚ bevegelse. Skift enkelt mellom to sprayalternativer for best mulig fleksibilitet og ytelse.

Kolleksjonen er tilgjengelig i GROHEs StarLight kromoverflate og i en meget motstandsdyktig SuperSteel-finish.