GROHE Blue Pure

Ren nytelse.

GROHE Blue Pure er den alternative løsningen for de som foretrekker den naturlige smaken av springvann. Ved hjelp av den unike GROHE Blue-filterteknologien blir vanlig vann fra springen til friskt vann, samtidig som alt som kan ødelegge smaken, fjernes. Armaturen har overflate i GROHE StarLight-krom, og separate interne vannveier – én for filtrert vann, og én for ufiltrert vann. Det betyr at de som foretrekker springvann uten kullsyre ikke trenger å gå glipp av den gode smaken av vann fra et GROHE Blue-vannsystem. GROHE Blue-filteret kan rense inntil 3000 liter vann og byttes enkelt. Systemet gir en ren og forfriskende smaksopplevelse uten ettersmak av klor eller vond lukt.

Finn showroom

Ettgrepsbatteri

Ettgreps kjøkkenbatteri, DN 15
GROHE Blue
Ettgreps kjøkkenbatteri, DN 15
31303000
Ettgreps kjøkkenbatteri, DN 15
GROHE Blue
Ettgreps kjøkkenbatteri, DN 15
33251000
NOK 6 554,00 Veiledende pris inkl. moms

OPPLEVELSEN

Forfriskende enkelt

Forfriskende enkelt

Det unike GROHE Blue Pure vannsystmet leverer friskt, velsmakende filtrert vann direkte fra din kjøkkenkran, når du måtte ønske det - 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. En filterutvekslingstimer indikerer når vannfilteret må endres etter ca. 1 års bruk. Nytt filter kan enkelt kjøpes på nett eller hos grossist.

Håndtering og interne vannveier

Håndtering og interne vannveier

To adskilte interne vannveier - én for filtrert vann og én for ufiltrert vann - samt en innovativ perlator som sikrer at alle stoffer som kan ødelegge smaken blir fjernet når vannet er blitt filtrert.

GROHE Blue & BWT

GROHE Blue & BWT

De mest verdifulle ressursene i de sikreste hendene

Vann er ikke bare verdens mest verdifulle ressurs, men det er også grunnlaget for alle levende ting. GROHE og BWT, Europas ledende vannfagfolk, representerer sikkerhet, hygiene og de høyeste kvalitetskrav. Vi har kombinert ekspertisen fra to selskaper for å levere en helt ny vannopplevelse.

HVER GROHE BLUE PURE INNEHOLDER

Din ideelle tut

Din ideelle tut

Aktivert karbonfilter

Aktivert karbonfilter

Filterhode

Filterhode

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring