SKAPT FOR Å PASSE I FORM OG FUNKSJON

GROHE kjøkkenvasker

Enten du fyller gryter, renser grønnsaker eller vasker opp etter et stort måltid. Kjøkkenvasken din er et sted du stopper ved uttallige ganger i løpet av dagen, så hvorfor ikke velge en vask som overgår dine forventinger av kvalitet, design og funksjoner?

Kjøkkenvaskene fra GROHE er designet for å passe alle typer kjøkkenløsninger og leveres med i en rekke innovative og moderne design som uansett passer perfekt for ditt kjøkken. Du kan velge mellom en slank og hard modell i rustfritt stål, en super slitesterk komposittvask som er tilgjengelig i to farger, eller en ripebestandig og holdbar vask i tre forskjellige farger laget med PVD-teknologi. Det finnes alt fra kompakte modeller med integrerte avrenner, store dobbelvasker for bedre plass, og lekre innebygde vasker som passer perfekt sammen med benkeplaten din. Med funksjoner som GROHE QuickFix-systemet og reversibelt design som standard, kan du montere din nye GROHE kjøkkenvask på bare noen få minutter uten problemer. Vi er trygge på at du vil elske alle funksjonene som automatisk avløpsgarnityr som sørger for at du ikke trenger å dyppe hånden ned i det møkkete vannet. Takket være den støydempende GROHE Whisper-teknologien kan du også være sikker på at vasken lager minst mulig støy i det vannet treffer den. Vaskene i GROHE sitt rustfrie stål er også spesielt isolert for å oppnå samme effekt. Med en kjøkkenvask fra GROHE vil du merke forskjellen, og oppvasken vil føles mindre ut som husarbeid.

Oppdag GROHE kjøkkenvasker

Nr. 1 på kjøkkensystemer - GROHE har alt

Som verdens største leverandør av kjøkkensystmer, leverer GROHE det meste. Våre kjøkkenkraner, vannsystemer, vasker, tilbehør og oppløftsventil gjør det enkelt å skape et innovativt, komfortabelt og praktisk kjøkken.

Kvalitet du kan se og føle

Vår kvalitet skiller seg ut fra andre. Med patenterte overflateteknologier som gjør rengjøring enklere, er kjøkkenvaskene fra GROHE i rustfritt stål garantert holdbare og sterke. GROHE sine komposittvasker er laget av kvarts, den hardeste delen i granitt, som sørger for at vasken er motstandsdyktig mot riper, bulker, varme og flekker. En vask fra GROHE er like lekker som den er tøff nok til enhver jobb du skal utføre på kjøkkenet.

GROHE Kjøkkenvaskpakke - En pakke med alt-i-én

Gjør kjøpet ditt enklere med våre ferdig-pakker. 4 kolleksjoner av vasker og kjøkkenkraner som selges i én garanterer en ren stil og perfekt tilpasset ytelse.

Komplett portefølje i alle prisklasser

Noe for enhver kjøkkenløsning. Våre kjøkkenvasker dekker alle stiltyper, størrelser og prispunkter slik at du kan velge din perfekte modell. Velg en solid og slank vask i rustfritt stål, en slitesterk komposittvask laget av 80% kvarts eller en kjøkkenvask i farger laget med PVD-teknologi. Komposittmodellene leveres i to forskjellige farger (Granite Black og Granite Grey), og våre PVD-modeller kommer i tre forskjellige farger (Børstet Hard Graphite, Børstet Cool Sunrise og Børstet Warm Sunset). Valget er ditt!

Kolleksjoner med komposittvasker fra GROHE

Full produktoversikt

Finn den perfekte komposittvasken fra GROHE. GROHE K-serien med vasker har størrelser og stilvalg for alle typer kjøkken. Velg mellom 1, 1,5 eller 2 bollevasker og to farger av komposittmateriale. Velg en toppmontert eller underlimt vask. GROHE sine vasker gir deg slitesterke designalternativer.

Se alle produktene

Produktfunksjoner

Vi er sikre på at du vil elske de spesielle funksjonene som følger med. Alt fra den støyreduserende GROHE Whisper til det automatiske avfallet som gjør at du ikke trenger å dyppe hånden din i skittent vann igjen. Med en vask fra GROHE vil du legge merke til forskjellen.

Se alle funksjoner

GROHE kjøkkenvasker i rustfritt stål og PVD

KOMPLETT PRODUKTOVERSIKT

Finn en kjøkkenvask i rustfritt stål eller PVD som passer perfekt for deg med GROHE. GROHE K-serien med kjøkkenvasker i rustfritt stål har størrelser og stiltyper til ethvert kjøkken. Velg mellom 1, 1.5 eller 2 kummer, og om vasken skal være innebygd eller underlimt. Vaskene til GROHE gir deg muligheten til å velge mellom mange slitesterke designalternativer.

Hvis du foretrekker kun det beste, vil vår K700 underlimt serie med PVD-teknologi i Børstet Hard Graphite, Børstet Cool Sunrise eller Børstet Warm Sunset tilføye farger til kjøkkenet ditt.

Se alle produkter

Produktfunksjoner

Vi er sikker på at du vil elske alt fra den støydempende funksjonen GROHE Whisper isolasjon til oppløftsventil som sørger for at du ikke trenger å dyppe hånden ned i det møkkete vannet igjen. Med en kjøkkenvask fra GROHE vil du merke forskjellen, og oppvasken vil føles mindre ut som husarbeid.

Se alle funksjoner
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring