CUBE PORSELEN

En tydelig og ren stil

Trekk deg tilbake fra en hektisk hverdag og nyt det mest grunnleggende. Med sterke og minimalistiske linjer gir Cube Porselenkolleksjonen moderne baderomsluksus. Alle produkter i kolleksjonen har et sofistikert uttrykk, basert på de skarpe og ydelige linjene fra Cube. De dynamiske formene og glatte overflatene er designet for å være problemfrie, ideelle når du skal skape et moderne baderom som gir deg ro i hverdagen.


Bli inspirert av den tidløse kvaliteten av arkitektonisk design. Cube Porselenkolleksjonen av servanter er laget for å passe din personlige stil og rutiner, men felles for alle er rene profiler og tydelige kanter for et moderne utseende.

Med baderomsporselen fra Cube-kolleksjonen skaper du et baderom i tråd med moderne og chic design. De unike servantene er proporsjonert slik at baderommet ditt blir en urban oase. Ta deg en pause fra den hektiske hverdagen, og la former fra storbyer inspirere deg.

WC

Gulvstående WC for nært koblet kombinasjoner
Cube Porselen
Gulvstående WC for nært koblet kombinasjoner
3948400H
NOK 6 136,00 Veiledende pris inkl. moms
Vegghengt WC
Cube Porselen
Vegghengt WC
3924500H

GROHE Teknologier

PUREGUARD

HOLDER SEG SKINENNDE HVIT - INGEN MULIGHET FOR BAKTERIER OG SMUSS

TRIPLE VORTEX FLUSH

KRAFTEN AV TRE: REN OG STILLE

RIMLESS TEKNOLOGI

GJØR AT BAKTERIENE IKKE KAN GJEMME SEG

SOFT CLOSE SETE

FORSIKTIG OG STILLE

QUICK RELEASE SETE

LETT Å FJERNE FOR ENKEL RENGJØRING

KOMBINASJONER KAN DU VÆRE TRYGG PÅ AT PASSER SAMMEN

Et konsistent designspråk og ergonomisk bruk er helt avgjørende for at baderommet skal bli et avslappende sted. Med våre perfekte kombinasjoner har vi skapt tre koordinerte kolleksjoner for en komplett baderomsløsning.

Eurocube

Eurocube

Se sortimentet
Lineare New

Lineare New

Se sortimentet
Allure Brilliant

Allure Brilliant

Se sortimentet
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Se sortimentet
Selection Cube

Selection Cube

Se sortimentet
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring